"Az agrárium jövőjéért, állataink jóllétéért"

Takarmánykiegészítő szív- és érrendszerre ható

  • 1
BiogenicVet Cardio Small Breeds kapszula 60x

VETAP5

Javallat:
Ezen étrendkiegészítő a kistestű kutyák szív- és érrendszerének normális működését segíti elő.
Csomagolás: 60 kapszula
Összetétel:
L-karnitin-tartarát 50 mg
Az L-karnitin aminosav, amelyet a szervezet a zsírok energiává alakítására használ. A szívbetegség, különösen a dilatatív kardiomiopátia a kutyáknál, a legfontosabb területe az L-karnitin szuplementációjának.
Taurin 50 mg
Ataurin aminosav, amely feltétlenül szükséges a szívegészségéhez.
Magnézium 35 mg
A magnézium fontos ásvány a krónikus szívelégtelenségben szenvedő kutyák számára. A magnézium hiánya ronthatja a szívgyógyszerek mellékhatásait, és egyéb gondokat is okozhat mint pl.: izomgyengeség vagy szívritmus zavar.
E-vitamin 17 mg
Az E-vitamin mint antioxidáns elősegíti a szabad gyökök közömbosítését és ezzel csökkenti azt a károsodást amit a szabad gyökök okoznak. A tanulmányok rámutattak, hogy a dilatatív kardiomiopátiában vagy mitrális elégtelenségben szenvedő kutyáknál, eltérés jelentkezik a szabad gyökök termelődése és az antioxidáns védelem szintje között. Ezért ajánlott a szívbeteg kutyák étrendjét antioxidánsokkal bővíteni.
Koenzim Q10 10 mg
A Q10 koenzim esszenciális összetevője a mitokondriumoknak, amelyek sejtszervek, és amelyek a savakból termelnek energát. Ezért a koenzim Q10 különösen fontos azon szervek működése szempontjából amelyeknek nagy szüksége van a savakra, ide értve a szívet és az agyat is.
Adagolás:
1 kapszula kétszer naponta 5 kg testtömegre vagy az állatorvos utasításai szerint.
Használati utasítás:
A kapszulát közvetlenül a nyelv gyökerére tenni, vagy kinyitni és kis mennyiségű ételbe keverni. Víznek mindig elérhetőnek kell lennie, korlátozás nélkül.
Tárolási hőmérséklet: 25°C alatt. Gyermekektől távol tartandó. Csak állatok számára.
Cikkszám VETAP5
Gyűjtő/db 1 db
BiogenicVet Cardio tabletta 60x

VETAP6

Javallat:
Ezen étrendkiegészítő a kutyák szív-és érrendszerének normális működését segíti elő.
Csomagolás: 60 tabletta
Összetétel:
L-karnitin-tartarát 150 mg
Az L-karnitin aminosav amelyet a szervezet a zsírok energiává alakítására használ. A szívbetegség, különösen a dilatatív kardiomiopátia a kutyáknál, a legfontosabb területe az L-karnitin felhasználásának.
Taurin 150 mg
Ataurin aminosav, amely feltétlenül szükséges a szívegészségéhez.
Magnézium 100 mg
A magnézium fontos ásvány a krónikus szívelégtelenségben szenvedő kutyák számára. A magnézium hiánya erősítheti a szívgyógyszerek mellékhatásait, és egyéb gondokat is okozhat mint pl.: izomgyengeség vagy szívritmus zavar.
E-vitamin 50 mg
Az E-vitamin mint antioxidáns elősegíti a szabad gyökök közömbösítését, és ezzel csökkenti azt a károsodást amit a szabad gyökök okoznak. A tanulmányok rámutattak, hogy a dilatatív kardiomiopátiában vagy mitrális elégtelenségben szenvedő kutyáknál eltérés jelentkezik a szabad gyökök képződése és az antioxidáns védelem szintje között. Ezért ajánlott a szívbeteg kutyák étrendjét antioxidánsokkal bővíteni.
Koenzim Q10 30 mg
A Q10 koenzim esszenciális összetevője a mitokondriumoknak, amelyek sejtszervek, és amelyek a savakból termelnek energát. Ezért a koenzim Q10 különösen fontos azon szervek működése szempontjából amelyeknek nagy szüksége van a savakra, ide értve a szívet és az agyat is.
Adalékok: Ásványok
Adagolás:
1 tabletta kétszer naponta 15 kg testtömegre, vagy az állatorvos utasításai alapján.
Használati utasítás:
Atablettát egy adag ételbe kell tenni. 1 tabletta 1 adagba. Víznek mindig elérhetőnek kell lennie, korlátozás nélkül.
Tárolási hőmérséklet: 25°C alatt. Gyermekektől távol tartandó. Csak állatok számára.
Cikkszám VETAP6
Gyűjtő/db 1 db
Cardionorm 100x

BVE1

CARDIONORM tabletta
Kiegészítő eledel kutyák és macskák részére
Szívműködés támogatására
Felhasználási javaslat: A karnitin nélkülözhetetlen a szívizom normális működéséhez, a növekedéshez és az izomzat fejlődéséhez. Segít helyreállítani a normális szívműködést, javítja a szív oxigénellátását. Zsírégető hatása miatt elhízott állatoknak is különösen ajánlott. A már kialakult szívbetegség esetén javítja a szív teljesítményét, segít a normális működés helyreállításában. Koenzim Q10 erőteljes antioxidáns, mely támogatja a szív- és a kardiovaszkuláris rendszer működését, lassítja az idült degeneratív betegségek lefolyását. A citrulin segít megelőzni a szívbetegségek kialakulását és fontos az erek egészségének megőrzésében. Az alfa-ketoglutarátnak fontos szerepe van az oxidációs folyamatokban. Az Omega-3 (EPA és DHA) támogatja a szívműködést, lassítja az erek beszűkülését.
Összetétel: Hidrolizált élesztő, mikrokristályos cellulóz (E 460), magnézium-sztearát (E 572). Adalékanyagok: karnitin-HCl 250 mg/tbl.
Beltartalom: Nedvességtartalom: 7 %, nyersfehérje: 17 %, nyerszsír 2,5 %, nyersrost 1,5 %, nyershamu: 18 %, nátrium: 1,4 %.
Adagolás: Az ízesített tablettákat az állatok általában önként, szívesen elfogyasztják.
A tablettát lehet közvetlenül az állatnak adni, ill. az ételébe keverni.
Macska és kutya: 1 tabletta/5 ttkg/nap.
A használat ajánlott időtartamát az állatorvos határozza meg.
Gyermekek elől elzárva tartandó! Tárolás: Szobahőmérsékleten, száraz, fénytől védett helyen. Egy tabletta súlya: 550 mg. Kiszerelés: 100 tabletta/doboz.
Cikkszám BVE1
Gyűjtő/db 1 db
  • 1