Cikkszám
BT2001
Kartonmennyiség
1 db
A készülék kizárólag friss, a fejéstől számított 12 órán belüli, 5-10C között tárolt, nem lefagyasztott, és nem pasztőrözött tej mérésére szolgál. A készülékhez opcionálisan nyomtató is rendelhető.
Cikkszám
BT2005
Kartonmennyiség
1 db
Az Ekoprim por alakú anyag. Mielőtt elkészítené a munkaoldatot a porból, ellenőrizze a poranyag eltarthatósági címkéjét. A lejárati dátum után a termék hatástalan, és a szomatikus sejtek számának eredménye nem lesz megfelelő. Ekoprim oldattárolás: A 3,5% -os Ekoprim vízoldat 3 hónapig használható az elkészítés után, ha az üveget minden használat után megfelelően lezárják. Az Ekoprim oldat szobahőmérsékleten vagy hűtőszekrényben tárolható fagyás nélkül. Ha az oldatot 10 ° C alatt tároljuk, akkor az oldat átlátszatlan és fehér gél lesz. Ebben az esetben az oldat használata előtt melegítse fel az oldatot 30 ° C felett, hogy az ismét átlátszóvá váljon. Utasítás 100 ml-es oldat elkészítésére: Mérjünk le 3,5 g Ekoprim-ot, és tegyük egy mérőlombikba vagy hengerbe. Töltsön be előzetesen 100 ml-re melegített desztillált vizet (30-350 ° C). Keverje fel az elegyet a teljes feloldódásig, majd hűtse le 20-22 ° C-ra. Figyelem: Az Ekoprim por alakú anyag, amely közvetlen érintkezés esetén irritálhatja a légzőszerveket és a szemet.
Cikkszám
D901E
Kartonmennyiség
1 l
Cégünknél megrendelhető a Decon 90 felületaktív laboratóriumi tisztítószer, amelyet meglevő laboratóriumi műszereikhez, berendezéseikhez is használhatnak.
A Decon 90 vezető felületaktív tisztítószer ipari, laboratóriumi és orvosi/gyógyászati felhasználásra.
Típus: felületaktív tisztítószer (még rádioaktív szennyeződés eltávolítására is).Lakossági felhasználásra nem forgalmazható.
Biológiailag lebontható*, foszfátmentes**, baktericid (baktériumölő), nem gyúlékony és teljes mértékben oldódó folyadék.
Használata műszerek tisztításához:
Hígítsa fel a koncentrátumot vízzel (műszerek esetén ioncserélt, vagy desztillált vízzel), hogy 2% -5%-os oldatot kapjon. Használja az oldatot a műszer használati utasításában megadott módon, (pl. „tisztítás lúgos, vagy felületaktív tisztítószerrel” vagy a „napi tisztítás” stb.)
Használata fürdetéses tisztítás esetén:
Merítse a tisztítandó tárgyat (felületet) az oldatba és áztassa 2 -24 órát, a szennyeződés mennyiségétől és erősségétől függően. Szükség esetén növelhető a tisztító hatás az oldat töménységének fokozásával.
A tisztítási idő csökkenthető az oldat melegítésével (40-50 C.), illetve ultrahangos fürdő alkalmazásával,erre alkalmas készülékben. Tisztitás után a felületet alaposan öblítsük le, majd szárítsuk meg. 3 vizes (vagy desztillált vizes, ioncserélt vizes) öblítés ajánlott a szennyeződések, illetve a tisztítószer alapos eltávolításához.
Csomagolas: 1 literes erős polietilén műanyag kannában, amelyet véletlen nyitás ellen védett (zarógyűrűs) csavaros kupak zár le. Alkalmazási terület: Rozsdamentes acél, üveg, kerámia, gumi, műanyag és vastartalmú fém felületek tiszítására.
Nem alkalmazható cink, polikarbonát, nem vastartalmú fém, különösen Aluminium felületeken.
Tartalma: Anionos és nem-ionos felületaktív tisztítószer (emulzió), stabilizálószert, foszfátmentes mosószerépítőt, alkáli és elválasztó szereket tartalmaz, vízben oldható.
A Decon 90 NEM TARTALMAZ Foszfát, enzim, EDT/NTA, vagy klóros fehérítő összetevőket.
* OECD 301E (ISO eljárás 7827 -1986 (E)) szerint** A Decon 90 megfelel a BS EN 1040 1997 baktérium aktivitási feltételeknek.
Cikkszám
DCC011
Kartonmennyiség
1 db
A DCC sejtszámláló kis méretű, hordozható diagnosztikai berendezés, mely szükség szerint bárhol azonnal használható. A tejből levett mintát kevesebb mint egy perc alatt értékeli és azonnal kijelzi a tejben optikailag megmért szomatikus sejtek pontos számát. Memóriája számítógéppel is összeköthető így használata még inkább bővíthető. A DCC sejtszámláló optikai elven működik, kalibrálást nem igényel.

Pontos szomatikus sejtszám 45 másodperc alatt
Nincs szükség kalibrálásra
Segítségével bármikor felmérhető az állomány tőgyegészségi állapota
Cikkszám
DCC012
Kartonmennyiség
1 db
Mintavételi kazetta a DCC sejtszámlálóhoz

Az eldobható kazetta a tejminta vételére használható a DCC készülékkel történő sejtszámláláshoz. Kis mennyiségű reagenst tartalmaz, amely a tejjel összekeveredve reakcióba lép a szomatikus sejtek sejtmagjáva
Cikkszám
MTC0501
Kartonmennyiség
1 db
+ Monitor (MTC0503)
Cikkszám
MTC0502
Kartonmennyiség
1 db
Lactochip fogyóanyag Lactoscan Scc szomatikus sejtszámmérőhöz, és a Lactoscan Combo műszerhez.

A kit tartalma 400 mérés elvégzéséhez elegendő.
1 készlet a következő eldobható elemekből áll:
- 100 db LACTOCHIP
- 400 db SOFIA GREEN liofilizált festék
- 800 db pipettahegy az automatikus pipettához
Cikkszám
S4RG
Kartonmennyiség
1 db