"Az agrárium jövőjéért, állataink jóllétéért"

Együtt túl fogjuk élni!

Készlet választó
Állatfaj
EAN kód
Nettó súly (kg)

Nyalósók, nyalótömbök

  • 1
R
Nyalósó Biosaxon Általános   5 Kg

ANI23

Vadaknak is    200db/rl

Helyetesítő termék: ELS11 - Natúr nyalósó
Cikkszám: ANI23
Gyűjtő/db: 1 db
Nyalósó Biosaxon Általános 10 Kg

NYAL07

"A BIOSAXON termékcsaládban talál általános és ásványi nyalósókat. Mindkettő alapját az Alpok nyújtotta tiszta vákuumsó képzi. Az ásványi nyalósók esetében, olyan természetes ásványokat és nyomelemeket is használunk melyeket az állatok szükségleteihez igazítottunk pl: Nátrium: az idegrendszer működéséhez elengedhetetlen Kalcium: a csontok és fogak védelmére. 
Magnézium: segíti a központi idegrendszert. 
Réz: az anyagcserére van jótékony hatással. 
Jód: a pajzsmirigy működésénél fontos. 
Cink: a csontváz és bőr számára szükséges. 
Kobalt: aktiválja az enzimeket és megelőzhető a vérszegénység. 
Mangán: a proteinek és zsírok felépítésénél játszik szerepet.

Az általános nyalósó 5 kg-os és 10 kg-os méretben kapható. 
Az ásványi nyalósókat is különböző méretben ajánljuk: 3 k-gos a lovak, 4 kg-os a kecskék és 5 kg-os a marhák számára."
Cikkszám: NYAL07
Gyűjtő/db: 1 db
Nyalósó Biosaxon Juh/Kecske  4 Kg

NYAL08

 200db/rl
"
A BIOSAXON termékcsaládban talál általános és ásványi nyalósókat. Mindkettő alapját az Alpok nyújtotta tiszta vákuumsó képzi. Az ásványi nyalósók esetében, olyan természetes ásványokat és nyomelemeket is használunk melyeket az állatok szükségleteihez igazítottunk pl: Nátrium: az idegrendszer működéséhez elengedhetetlen. Kalcium: a csontok és fogak védelmére. Magnézium: segíti a központi idegrendszert.Réz: az anyagcserére van jótékony hatással. Jód: a pajzsmirigy működésénél fontos. Cink: a csontváz és bőr számára szükséges. Kobalt: aktiválja az enzimeket és megelőzhető a vérszegénység. Mangán: a proteinek és zsírok felépítésénél játszik szerepet."
Cikkszám: NYAL08
Gyűjtő/db: 4 db
Nyalósó Biosaxon Ló 3 Kg

NYAL01

 224db/raklap
 56 doboz/raklap
4db/doboz
Cikkszám: NYAL01
Gyűjtő/db: 4 db
Nyalósó Biosaxon Szm 10 Kg Rezes

NYAL09

96db/rl
"
A BIOSAXON termékcsaládban talál általános és ásványi nyalósókat. Mindkettő alapját az Alpok nyújtotta tiszta vákuumsó képzi. Az ásványi nyalósók esetében, olyan természetes ásványokat és nyomelemeket is használunk melyeket az állatok szükségleteihez igazítottunk pl: Nátrium: az idegrendszer működéséhez elengedhetetlen. Kalcium: a csontok és fogak védelmére. Magnézium: segíti a központi idegrendszert.Réz: az anyagcserére van jótékony hatással. Jód: a pajzsmirigy működésénél fontos."
Cikkszám: NYAL09
Gyűjtő/db: 1 db
R
Nyalósó Biosaxon Szm 5 Kg

NYAL05

"
A BIOSAXON termékcsaládban talál általános és ásványi nyalósókat. Mindkettő alapját az Alpok nyújtotta tiszta vákuumsó képzi. Az ásványi nyalósók esetében, olyan természetes ásványokat és nyomelemeket is használunk melyeket az állatok szükségleteihez igazítottunk pl: Nátrium: az idegrendszer működéséhez elengedhetetlen. Kalcium: a csontok és fogak védelmére. Magnézium: segíti a központi idegrendszert. Réz: az anyagcserére van jótékony hatással. Jód: a pajzsmirigy működésénél fontos. Kecskék,marhák számára."
Cikkszám: NYAL05
Gyűjtő/db: 4 db
  • 1